| AdrianaL30 a întrebat:

Astazi,la dus,am scapat din greseala un pic de sampon pe fata,iar cand am iesit din baie m-am uitat in oglinda si am observat ca mi-au aparut niste pete rosii pe fata.e posibil sa fiu alergica la samponul respectiv? Va rog, spuneti-mi ce sa fac!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Forev3rAlone a răspuns:

Da, exista posibilitatea asta.E prima oara cand ai patit-o cu samponul acela? Daca e prima oara, ca sa fii sigura ca esti alergica la el, pune-ti iar putin sampon pe fata, dar putin, doar ca sa vezi efectul. Oricum, mai bine te duci la medic, nu strica niciodata.

| Caesarhunt a răspuns:

Poti pentru inceput sa schimbi samponul, dar cel mai bine e sa mergi la un medic.

| Sararu_Cornelia_1983 a răspuns:

Eu nu iti pot recomanda ceva din punct de vedere medical dar iti pot da un sfat MERGI LA UN MEDIC