| NeverSayNowXD a întrebat:

Hey TPU.Astazi la scoala, fara sa stiu cand sau cum, m-am lovit la un deget(langa unghie, in zona cuticulei). Nu am simtit nimic cand m-am lovit, doar am vazut cand sangele era deja uscat.Cand am vazut am inceput sa ma apas langa zona respectiva, deoarece incepuse sa ma usture putin, si am observat ca daca apasat iesea putin sange. Am tot apasat de mai multe ori pana a iesit destul de mult sange pentru o mica zgarietura. Apoi zona pe care am apasat s-a facut putin mai plata, dar dupa 30 min si-a revenit. E ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pisicutzaPOKERITZA a răspuns:

Da. stai linistita! daca ti-o dezinfectezi iti pui un bandaj si astept gen o sapt dau o sa evzi ca ti-ai revent. Multa barfta. e perfect normal nu te panica!

1 răspuns:
| SimonaCristina a răspuns:

E hematom, se va resorbi. Pune gheata local si panseaza steril.