anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

astazi m-am lovit spaland un pahar era un pic ciobit dar nu sunt sigura daca asa era sau l-am ciobit atunci... mi-am facut o rana un pic adanca si m-am dus la spital si mi-a pus apa oxigenata, betadina si o injectie.si nu sunt sigura daca mi-a ramas ciobul acolo > Ce trebuie sa fac > Sinceritate! Multumesc
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama, nu-mi spune ca ti-a facut anti-tetanos rolling on the floor MOOOR hahahahahahahahaha ce asistente dobitoace.
Totusi, bine ca nu au iesit matele ca era de sicriu.
In loc sa iti vezi de copilaria ta stai sa aberezi pe internet si sa te duci la doctor ca te-a muscat tantarul, vai de capu' vostru...

| TechGuyTpu a răspuns:

Am ras mai mult ca de obicei pe TPU de la postarea asta.Bro,tei taiat intr-un ciob...ai noroc ca nu esti mort.