Întrebare recomandată | わたなべ久美子 a întrebat:

azi am purtat un inel si mai devreme am incercat sa il scot dar nu am puut si mi s-a umflat degetul si nu il mai pot scoate am incercat si cu sapunsi chiar nu merge! Ce sa fac?!crying((FUNDAAA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Incearca dimineata cand nu ai degetele umflate, ia o crema unge degetul si vezi ca o sa iasa.Succes si o noapte linistita!

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
tine mana cu pricina in apacalda cu detergent si incerca sa speli ceva..si incearca fortat sa in misti apoi vei vedea ca va ceda.
O primavara frumoasa sa aihappy

| mona a răspuns:

Incearca sa ti mana intr-un vas cu apa si detergent mai mult sau sampon, imposibil sa nu iasa

| magazinulDepeBlog a răspuns:

Vad ca ti s-a spus deja despre crema si sampon; mai poti sa incerci ulei, margarina... si o alta varianta o punga cu gheata pe deget (in jurul lui). Sper sa reusesti; daca nu si nu: trebuie sa tai inelul.

| numelemeurazvan a răspuns:

Mi s`a intamplat si mie aceiasi treaba si pana la urma l-am taiat.era de argint

| わたなべ久美子 explică (pentru numelemeurazvan):

Si cum as putea sal tai? Vad ca nu mi sa dezumflat si a inceput sa se invineteasca locul unde e inelul

| numelemeurazvan a răspuns (pentru わたなべ久美子):

Cu panza de bomfaier sa te ajute cineva dar fi atent sa nu iti tai degetul.fa orice ca sa il scoti inelul mai ales ca ti s`a invinetit.

| IoanaMihaela a răspuns:

Incearca sa iti strangi strans cu un material textil degetul in fata inelului astfel o sa fie mai subtire decat normal si o sa iasa. Daca dai si cu putina crema ai sanse mai mari. Iti recomand sa iti iei un inel reglabil ca sa nu mai ai probleme :)) http://accesorii-fashion.com/index.php/inele-accesorii-bijuterii.html

| EvelinaRegal a răspuns:

Eu acum cateva zile am patit iti zic eu am incercat detoate singura sansa sa iasa este sa il rupi (da se poate )mia parut rau dar daca se umfla si devine rosu e singura sansa.

| andreeaursi a răspuns:

Buna.Poti sa pui intr-un vas ulei si sa-ti bagi mana in el iar apoi sa incerci sa il tragi incet.Sau.Poti sa pui intr-un vas apa rece cu detergent si sas iti bagi mana in acea apa iar apoi sa incerci la fel.sa tragi incet de el! Mult noroc!