| Justmeandmysmile a întrebat:

azi o colega m-a lovit din greseala cu o cheie in cap ma rog exact intr-un colt al fruntii, ca sa zic asa si nu mi-a curs sange nu nimic, am o mica dungulita rosie si ma doare daca apas fiindca am un mic cucui. MI se poate intampla ceva? Nu m-a lovit extrem de tare, dar mi-e frica sa nu aiba efcte secundare, desi nu are de ce daca nu sangerez etc. Un sfat? Sunt ok?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarySille a răspuns:

Nu ti se poate intampla nimic stai linistita,numai sa nu iti fii dat prea tare sau sa fie in coltul tamplei! Daca nu iti curge sange si nimic, inseamna ca lovitura nu a fost tare, daca era tare iti curgea sange sau te durea ff tare. Sfatul meu este sa iti masezi locul in care te doare! Inca un sfat : Cand te lovesti sau te loveste cineva intr-un loc sensibil maseaza-te imediat pentru a nu provoca ''dureri'' foarte negative.

5 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Este ok nu o sa se intample nimic grav nu te alarma.
Pune comprese reci, in cateva zile nu o sa mai simty durerea.

| FoarteLetargic a răspuns:

O sa fie bine, e doar o lovitura. O sa treaca.
Funda?happy

| alessia5158 a răspuns:

Nu ti se poate intampla nimic! --- este o lovitura banala fara consecinte --- pune-ti o compresa cu apa rece si este suficient. Numai bine!

| TheLastDancer15 a răspuns:

Normal ca esti ok! din moment ce nu curge sange, nu e nimic rau! poti pune cateva picaturi de propolis pe o bucata de vata si sa tii in fiecare seara 5 minute timp de o saptamana si o sa treaca repedewinking mult noroc! si funda happy?

| MenInShadow a răspuns:

Esti ok... daca peste 2 luni se umfla sau ceva, te duci la un doctor da nu e asa grav. stai linistita(am dat rasp corect, nu doar ce ti-ar place tie ca sa-mi dai funda:X)