anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU. Cand decalotez am o bucata mica de piele lipita sub cap. Nu cred ca e fimoza deoarece m-am operat ieri. Stie cineva daca e vreo problema pielea aia sau e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Pielea este de la preput sau separata? Daca e de la preput, cu timpul se dezlipeste. Nu stiu cati ani ai, dar sunt destui baieti care au pielea preputului lipita de cap. Cu timpul, tot tragand de preput (pielea care acopera capul) ea se dezlipeste. Imediat cand se dezlipeste ustura. Tu sa ai grija sa mentii curat locul.

| AjutoameniipeTPU a răspuns (pentru mi25):

Este lipita sub cap deci prespun ca de la preput

| mi25 a răspuns (pentru AjutoameniipeTPU):

Da, asa-i si cu timpul se va dezlipi. Poti sa o faci si tu, tragand pana la suportabil de piele, dar atentie ca partea din cap de pe care se dezlipeste pielea este foarte sensibila si ustura la orice atingere. Inca odata: igiena impecabila.