| MădălinaDinu a întrebat:

cand ma excit imi iese un lichid alb-trasparent din vagin. ieri ma uitam intr-o oglinda micuta si am vazut exact cand iesea... este alb/trasparent. nu stiu sa-i descriu bine culoarea dar se formeaza mult la sfarsitul vaginului si devine mai alb cand este mai mult deodata. e normal? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Iti trimit un material, ar fi bine sa-l citesti, vei invata multe lucruri folositoare http://www.feminitate.org/2009/03/fam-mucusul-cervical-3/

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In momentul in care te exciti glandele Bartholin isi maresc activitatea si produc acel mucus care umezeste labiile si intrarea vaginala. Este normal sa se intample astfel.""Glandele Bartholin produc o cantitate mica de fluid care umidifica zona genitala externa sau vulva. Acest fluid provine din doua tubusoare care sunt localizate in vecinatatea deschiderii vaginului.""

| mihai69 a răspuns:

E perfect normal.