| rororef a întrebat:

Hey TPU:* chiar albeste bicarbonatul de sodiu dintii? as vrea sa incerc dar nu prea cred ca functioneaza...cine a incercat si cine a reusit sa si alebeasca? funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da albeşte.
Rezultatele se vor vedea după o săptămână.
Te pup!

12 răspunsuri:
| Pinocchio a răspuns:

Chiar ajuta la albirea dintilor.
http://sanatate.acasa.ro/......-1013.html

| marianvranceanul1 a răspuns:

E adevarat.Dar nu merge din prima incercare, trebuie facuta o cura cu bicarbonat de sodiu.In plus te scapa de mirosurile neplacute din gura.

| rororef explică (pentru marianvranceanul1):

Ma intereseaza cam dupa cat timp se vad rezultate?happy

| marianvranceanul1 a răspuns (pentru rororef):

De la o saptamana in sus

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Albirea nu apare în trei zile de periaj.
Ai răbdare.
Pa, pa.

| amelicika a răspuns:

Poate ca si ajuta dar nu-i acel efect cind tii speli in fiecare zi incepind cu ziua in care ti-a crescut un dinte,.

| rororef explică (pentru amelicika):

care e faza cu crescutul dintelui?! nu inteleg ce ai vrut sa zici mai invata si u lb romanawinking

| amelicika a răspuns (pentru rororef):

In plus daca te dai prea des pot sa-ti strice dintii

Hmm...am inteles..phai e si logic ca nu vor iesi asa de albi cum ii au unii de mici.dar totusi macar un pic sa-i mai albesc. eu am facut un tratament cu antibiotice cand eram mica si mi s-au ingalbenitsad

Dasad de asta imi e teama...

| amelicika a răspuns (pentru rororef):

Ce nu e de inteles incepind cu perioada cind iti cad primii doi dinti si inainte trebuie sa-ti speli dintii in fiecare zi dar sa nu pui prea multa pasta de dinti Fluorura de sodiu (NaF) este cel mai popular ingredient în pasta de dinți pentru a proteja împotriva cariilor; unele companii producătoare de pastă de dinți folosesc monofluoro-fosfat de sodiu (Na2PO3F). Aproape toată pasta de dinți vândută în Statele Unite conține 1000-1100 părți dintr-un milion ioni de fluor proveniți dintr-unul din aceste ingrediente active. Această particularitate a condus la concluzia că pasta de dinți ieftină este la fel de bună ca cea scumpă.

Ingrediente ca bicarbonatul de sodiu, enzime, vitamine, plante medicinale, calciu, apă de gură și/sau apă oxigenată fac adesea parte din amestec și sunt comercializate ca fiind benefice. Unii producători adaugă și agenți antibacteriali cum ar fi triclosanul sau clorura de zinc.

Pasta de dinți este într-o varietate de arome, de cele mai multe ori fiind variații de mentă. Alte arome mai exotice sunt cele de caise, ananas și chiar de gumă de mestecat (comercializate mai ales pentru copii), dar și miere de albine, caramel, scorțișoară, molură, ghimbir, vanilie, lămâie, portocală, pin. Au mai fost încercate unele arome, dar fără mare succes comercial, cum ar fi cele de unt de arahide, ceai și chiar whisky. Unele paste nu au arome.Dar daca te dai prea des dintii se strica ce nu e de inteles?

| Azµre a răspuns:

Da și nu, nu la toată lumea are același efect, e vorba și de alimentație la urma urmei...