| madalinutza a întrebat:

Hey TPUhappy:* chiar e adevarat ca batoanele fitness sunt pentru a slabi? toata lumea asta zice dar eu am vazut multe tipuri de batoane si chiar m-am mirat pentru ca continea foarte multe calorii:O thinking deci nu stiu ce sa cred.plss o parere sau un sfathappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Nutritionistii spun ca aceste batoane sunt o pacaleala.

3 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Un baton pe saptamana merge

| badgirlpink a răspuns:

Batonul ăla contine foarte multe calorii si nu te ajuta cu nimic. daca vrei sa slabesti evita dulciurile si mai bine treci pe regim ( daca esti la scoala manânca covrigei nu chips'uri), si incearca sa tii la siluieta ta.:* sper ca te-am ajutat cat-usi de putin.puppy dog eyes

| Minnie a răspuns:

Mai bine mananci Fibrobar-ul romanesc in loc de mesele principale. Fitness poate nu are zahar dar are multi indulcitori plus ciocolata.