| Justmeandmysmile a întrebat:

colega mea de banca m-a sunat duminica si mi-a spus ca nu vine la scoala deoarece are rubeola. Vroiam sa stiu daca exista vreo sansa sa o iau si eu daca n-am avut, O colega zicea ca e posibil deoarece apare cu vreo 3-4 zile inainte chiar daca n-ai simptome si 3 zile inainte insemna vineri si a fost la scoala. Fundita! P. S si care sunt simptomele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Citeşte aici generalităţi, cauze, simptome etc http://www.sfatulmedicului.ro/......german_652
Sănătate şi o zi cu zâmbet să ai!

| Bibiuca a răspuns:

Acum depinde si de organismul tau(eu asa stiu). Avand in vedere ca nu ai avut s-ar putea sa iei si tu daca ai o imunitate scazuta.Dar zic sa nu-ti faci griji si sa astepti sa vezi ce se intampla(cum spune si TPU...noi dam doar niste sugestii orientative in legatura cu problemele de natura medicala). Funditssaa?