Du-te la control şi poţi alege ori lentile de contact ori ochelari, după cum spune medicul.
Daca nu vezi sa citesti inseamna ca esti dizlexica si poate ai si probleme cu vederea dar fa-ti un control pentru sanatatea ta funda
Eu vad bine si tot port ochelari.Mi-a facut mama intr-o zi programare la control (nu stiu de ce) si a trebui sa merg cu ea si atunci am aflat ca trebuie sa port ochelari.Deci clar DA, iti recomand sa mergi sa iti faci un control, mai bine acum ca se corecteaza.Noroc
Cred ca da ..Asa ceva nu se intampla oamenilor cu vedere buna! Spune-i profesorului sa te mute in prima sau a doua banca si sa mergi neaparat la un control unde medicul iti va da sfaturi si daca ai probleme va trebui sa iti cumperi ochelari sau sa iti pui lentile de contact. Sper ca te-am ajutat! :**>
Am vorbit cu diriginta dar ea crede ca mint in legatura cu statul in banca. Oricum mersi de raspuns.
Mai astept raspunsuri.
Da, cred ca ai nevoie de ochelari.se poate sa ai astigmetism (nu e grav) sau alte probleme.Ar trebui sa mergi la medicul oftalmolog care iti va zice exact ce trebuie sa faci. Succes! :*
Deeaandreea9156 întreabă: