Nu exista raspunsuri precise. este la fel de probabil sa iti vina emnstruatia maine, in vara sau la toaman, sau la anul pe vremea asta. poarta mereu cu tine un absorbant (in geanta). Niciodata prima emnstruatie nu incepe cu o sangerare majora, in primele ore vei avea o sangerare minima.
Bună!
Nimeni NU-ţi poate spune EXACT când îţi va veni menstruaţia!
Prima menstră/menarha apare ( în general ) între 11-15 anişori, când organismul este "pregătit" pentru această etapă de dezvoltare.
De acum înainte, este posibil să-ţi vină ORICÂND, dar NU se poate preciza EXACT când anume se va întâmpla asta.
Toate cele bune.
La 11 ani trebuie să vorbești cu mama ta nu cu noi.
Fiecare organism reacționează în felul lui poți avea acum sau peste 5 ani!
Sintomele concid cu aparitia primei menstruatiii. Vorbeste cu mama ta si grija de tine!
Cam multe...
Da, curând o să-ți vină menstruația, iar tu vei fi o tânără domnișoară.
Pentru mai multe sfaturi și păreri cea mai indicată persoană este mama ta.
Nu putem sa-ti spunem precis cand iti va veni! Cand ti-o veni, ti-a venit si gata! Stiu e foartee jenant sa iti vina prima data la scoala, pe strada sau mai stiu eu unde! S-ar putea sa o mostenesti pe mama ta, oricum stai linistita! Ca sa eviti incidentele neplacute poarta la tine un absorbant!
Ai grija de tine!
Cred ca o menstruatia o sa se intample curand te sfatuiesc sa te pregatesti.
Funda?
S-ar putea sa vina acum sau sa mai dureze. Si eu am avut aceleasi simptome si au durat 3 ani cred. Dar ar fi mai bine sa ai mereu tampoane la tine..nu stii niciodata ce se intampla. Succes!
Daca iti arde de glume du-te la circus tv. Ai un talent deosebit in asta. Aici e un subiect serios nu glume pentru. mascarici ca tine
Multumesc. voiam sa stiu daca e pe aproape sa fiu pregatita... ma refer, daca prin acest an va aparea.
Nu as vrea sa mai astept..am deja toate semnele si nu as vrea sa mai stau ca pe ghimbi. asta vreau sa stiu. daca imi vine peste nu stiu cat timp sau daca e pe aproape.
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: