Gasesteti un loc unde sa te inspiri despre ceeace vrei sa scrii un loc sa se asemene cu subiectul tau dar si cu talentul care il ai
1) poveti :
-poti scrie povesti de copii gen experiente de viata educative care sa ii invete si sa le imbogateasca cunostiintele ( reciclare, bunatate, ajutare, salvare, ocrotire... etc )
-cu printese/ printi ( basme ) sunt placute la auz si pot fi povestite inainte de culcare
2) o carte stiintifico-fantastice pentru cei int de stiinta :
-animale ( domestice / salbatice )
-experimente interesante
-anatomia ( trupul uman )
-ocrotirea mediului
3) o carte de bancuri :
-( nu conteaza ce fel de bancuri )
4) poezii:
-descrierea peisajelor
-dezvoltarea povestilor cu rime
-despre necuvantatoare
-de sarbatori
Pai..eu am mai multe variante:
1. Daca iti plac cartile de dragoste ai putea scrie despre un baiat si o fata care se indragostesc dar sora geamana a fetei se baga intre ei [ ai putea scrie ca acea sora geamana a prins-o pe fata si a dus-o intr-o casa pustie unde a inchis-o. si ai putea scrie ca s-a dat drept ea si dupa aceea fata a evadat]
2.Ai putea scrie despre o fata care nu este in relatii prea bune cu tatal ei. si intr-o zi fata sa fuga de acasa si sa gaseasca o barca cu care merge pe o insula. si acolo sa gaseasca o maimuta care putea vorbi si cu ajutorul careia a reusit sa supravietuiasca pe insula. si dupa aceea ai putea zice ca fata a realizat ca nu trebuia sa fuga de acasa si dupa aceea maimuta ar ajutao sa se intoarca acasa
Sper ca ti-am fost de ajutor, daca vrei ai mai putea schimba putin ideile / sa le combini. faci cum vrei tu. sper ca am fost destul de inventiva. astept funda :*
De fapt eu nu vreau sa scriu o carte oarecare deoarece asa as avea o gramada de idei in minte. Eu vreau sa scriu o carte despre cum sa ai un stil de viata sanatos, ce trebuie sa consumi, ce trebuie sa eviti etc.
Voi chiar nu ati inteles intrebarea mea! Eu vreau sa scriu o carte despre un stil de viata sanatos, nu despre printese si mai stiu eu ce. V-am intrebat deoarece nu am idee ce sa scriu in ea. (ex. ce sa mancam ca sa fim sanatosi, ce grasimi sa evitam etc.). Multumesc! Sper sa va ganditi la niste raspunsuri care chiar sa ma ajute!
Nu am de gand sa dau funda deocamdata pentru ca nu am gasit nimic folositor in raspunsurile voastre. Eu nu vreau sa scriu povesti s.a..eu vreau sa scriu o carte despre un stil de viata sanatos..cum trebuie sa te antrenezi, ce trebuie sa mananci etc.
In primul rand dati seama ce fel de carte va fi...sf, drama, horror gasesti tu, dupa te inspiri de undeva si pac asta e povestea incearca
Deeaandreea9156 întreabă: