| Deeiutss a întrebat:

:*:* Cum il pot face pe prietenul meu sa se lase de fumat? sad Sau macar sa-l fac sa fumeze mai putin... Plz help sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una nu mi se pare ca e util sa il santajezi sau sa il ameninti, pur si simplu se va indeparta de tine, iar in privinta explicatilor despre riscuri, cred ca orice fumator le cunoaste. Mai bine propune-i sa isi achizitioneze o tigara electronica, sau sa foloseasca plasturi cu nicotina, care il vor ajuta sa reduca nr tigarilor treptat pana va renunta. Tigara electronica mi se pare ok, atata timp cat foloseste lichidul cu aroma de tutun, care e cel mai natural, si nu din acelea cu diverse arome, care sunt foarte susceptibile sa contina produse (aromatizanti) artificiale, care pot fi daunatoare organismului.

9 răspunsuri:
| dentartes a răspuns:

Pune-l sa bea lapte dulce de fiecare data cand simte nevoia sa fumeze si o sa se lase singur.

| Malphas a răspuns:

Sa aplici urmatoare metoda:ii spui ca daca nu se lasa de fumat, nici tu nu-i mai dai p...pasarica.Sa vezi ce repede se lasa.

| PamPamPaaaam a răspuns:

Da-i bomboane mentolate laughing, serios... in unele cazuri a mers big grin.

| ChristinaGM a răspuns:

Bomboane mentolate

| MissExtasy95 a răspuns:

Incearca sa il duci sa voarbeasca cu cineva de specialitate care sa ii explice ca ii dauneaza grav sanatatii. Poate vei reusi :*

| ShadowSlck a răspuns:

Buna :*. Incearca in primul' rand sa-i explici cat de daunatoare sunt tigarile si cat rau fac ele organismului, spune-i ce provoaca ele si ce efect au asupra organismului. happy Sunt sigur ca daca ar stii cat rau ii fac tigarile s-ar lasa imediat de fumat. Documenteaza-te pe net si citeste despre asta. happy Sper ca te-am ajutat. :*

| Deeiutss explică (pentru ShadowSlck):

I-am dat, dar tot nu se lasa. PS: are 4 luni de fumat, si el zice mereu "nu pot sa ma las"

| MissExtasy95 a răspuns (pentru Deeiutss):

E imposibil sa fi dependent d tigari doar dupa 4 luni straight face

| RobbiHH a răspuns:

Cand il vezi cu tigari spune-i ca nu mai stai cu el. sau pur si simplu cand nu este atent sau. ii furi tigarile