anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU... daca faci sport iti trece mai repede menstruatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu iti trece mai repede, din contra posibil sa te tine mai mult

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu,din contra, e indicat sa nu faci sport.

| Cat a răspuns:

Buna, Anca! Am vazut raspunsurile pe care le-ai primit anterior, dar eu nu sunt de aceeasi parere si nu asta e de ce am aflat din discutiile pe care le-am purtat pana acum pe marginea subiectului.
Daca faci sport in perioada menstruatiei, vei elimina lichidul in cantitati mai mari, pe o perioada mai scurta de timp. Acum, nu iti inchipui ca daca in mod normal te tine patru zile vei ajunge asa brusc la una sau doua.
In plus, mai e un aspect pe care trebuie sa il iei in considerare: endorfinele (hormonul fericirii) care apar atunci cand faci sport ar putea sa iti amelioreze stare generala si sa atenueze din senzatia ca ti-e rau, in cazul in care ai asemenea simptome.

| Mihaitzz a răspuns:

Nu, nu-i adevarat.
Unde ai auzit asta?!

| bia4u a răspuns:

Nuuu ba din contra...

Întrebări similare