| Gaby405 a întrebat:

De aproape 2 luni am inceput sa fumez numai IQOS, insa in seara asta am ramas fara nicio tigara heats, asa ca m-am decis sa iau o tigara normala de la matusa mea (mentionez ca fumeaza Sobranie alb slim, niste paie pe care abia le simti). N-am putut trage decat 3 fumuri maxim deoarece simteam un gust atat de amar in gura incat mai aveam putin sa vomit si niste intepaturi in capul pieptului. Mai este cineva care are aceleasi simptome?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| matrix100 a răspuns:

Si eu am trecut la iqos si cand am incercat sa fumez o tigara obisnuita mi s-a parut ca are foarte multa toxicititate. am auzit mai multa lume care a patit ce am patit noi 2. deci e ceva normal, nu ai motive de ingrijorare

0 răspunsuri: