| Didi908 a întrebat:

Hey tpu...de azi imineata ma simt foarte rau nu pot manca nimic fiindca imi este rau. am vomitat mi-am revenit putin ir dupa ce am vomitat am mancat ceva iar acum ma simt la fel de prost si mie fff rau. ce sa ia ca sa-mi treaca greata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Poate e vorba de o indigestie.Ia un metoclopramid si fa-ti un ceai de anghnare(e amar dar face minuni),in rest nu mai manca nimic azi. Daca varsaturile persista,mergi la medic ca sa eviti desiidratarea.
Dupa ce varsaturile inceteaza incepe sa consumi lichide(apa plata,ceai de anghinare,tei sau menta)pana maine dimineata,cand poti manca ceva usor(branza de vaci, iaurt, paine prajita).In 3 zile poti sa reiei mancarea obisnuita.

4 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Poate ai facut o indigestie.Bea mult ceai amar si mananca putin de regim. Daca nu-ti trece, fugi la doctor!

| hiphopgirl a răspuns:

Cred ca ai o criza biliara seara nu ai mancat ceva greu? de obicei eu am probleme cu fiara nu pot manca foarte mult prajit sau greu remediul meu care ma ajuta este sucul kinley sirepps eu cand beam o cana gazoasa de suc ragaiam apoi ma simteam bine dar nu te forta sa bei doar cand simti ca esti mai bine.Bafta!

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Mergi pana la spital, acolo iti va pune o perfuzie si te vei simti mult mai bine.

| miki13 a răspuns:

Fa-ti limonada sau mananca lamaie iti va trece.