| AdrianaMS a întrebat:

De cateva saptamani am niste dureri puternice in partea stanga a pieptului! Aceste dureri le am atunci cand rad sau cand fac efort! Ar trebui sa ma ingrijoreze? Ce ma sfatuiti sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Inima nu doare, cum spun altii pe aici, inteapa cand sunt probleme!
Ce vreau sa te intreb?
Durerea asta din partea stanga radiaza in umar, in mana stanga?
Atunci s-ar putea sa fie probleme cu inima.
Descrierea ta, totusi nu este sugestiva unei anumite afectiuni. Pentru un dianostic cert este bine sa consulti medicul cardiolog ( pentru excluderea unei afectiuni din aceasta sfera).
Te pup!

3 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

In partea stanga e inima ta si nu e bine sa neglijezi durerile ei.Mergi la un control si multa sanatate.

| teodora200004 a răspuns:

Du-te la un cardiolog... sad Poate ai ceva la inima, si pe mine ma inteapa asa, am fost la medic, mi-a facut EKG dar a zis ca ma inteapa de la lipsa de calciu, si ca nu am nimic la inima. Bafta si multa sanatate! :*

| Sibelle a răspuns:

S-ar Putea Sa Ai Un Nodul Du-te La Un Medic Mai Multe Aflii De La El!