| Zuzucks a întrebat:

De cateva zile imi e sete incontinuu. beau foarte multa apa pe zi. [dupa ce termin o sticla de 2l, mi se face sete din nou]
Care este cauza acestei >dereglari? si cum o pot >'trata'?:-sbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Biscuiti a răspuns:

Poate ai diabet (oamenii cu diabet atunci cand au glicemia mare(nivelul zaharului din sange), isi dau seama si fara sa faca un test de glicemie prin unele chestii, si majoritatea isi dau seama ca e mare, atunci cand le este foarte sete) ar fi bine sa mergi la un doctor sa iti fac o glicemie sau chiar niste analize!winking

5 răspunsuri:
| iEmonel a răspuns:

Esti vampir. Ai nevoie de sange!

| mariap2011 a răspuns:

Testeaza-ti glicemia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate esti siren/a felicitari mereu mi.am dorit sa vad una totusi cred ca ar trebui sa consulti un medic pentru ca daca stai la apartament sau casa si nu ai un parau sau un lac sau o dunare sau o mare sau un ocean in zona nu stiu daca ai sa te poti adapta verisorul meu care a murit la varsta de 4 ani a a murit tocmai din cauza asta asa ca ai grija de tine.

| Bobbb a răspuns:

Inchide caldura laughing o poti trata, fara sa mai bei apa chiar daca tie sete. sau bea cate o gura de apa, nu 5 pahare... altfel nu mi explic cum de poti sa bai 2l de apa. desi pentru hidratare etc e bine 2l maxim de lichide pe zi. incearca un suc in loc de apa. nu ti se mai face sete

| bogdytzu a răspuns:

Mananci sarat sau esti racit/a