| Optimus14 a întrebat:

De ce de fiecare data cand ma trezesc dimineata (inainte de a pleca la scoala ) am o stare de greata, ma doare burta si imi vine sa vomit? Mentionez ca ma trezesc la 6 20 dar inainte nu aveam nicio treaba straight face. Funda pentru cel mai bun si serios raspuns big grin!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xgd a răspuns:

Culca-te mai devreme sau trezeste-te mai tarziu. Cunosc foarteeeee bine senzatia, dar mie mi se intampla din cauza emotiilor de la scoala. Cand simti starea aceea mananca putin sau bea ceai de menta, poate scapi de acea senzatie.

1 răspuns:
| Raniia a răspuns:

Dupa simptomele prezentate de tine ar putea fi o hepatita sau apendicita si pentru confirmarea diagnosticului trebuie sa mergi la medic; in urma consultului si investigatiilor necesare se va stabili un diagnostic.Ai grija de sanatatea ta!