anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ceva timp a inceput sa imi placa foarte mult culoarea neagra, si imi place sa ascult muzica rock, si muzica trista, imi place sa am parul ceva mai lung (mentionez ca sunt baiat), si imi place sa il fac cu placa, si in majoritatea zilelor, ma apuca o stare de depresie, si sunt de multe ori, foarte emotional, si multi oameni imi spun ca seman cu un emo. Este posibil, sa trec printr-o faza emo? Mentionez ca asta nu mi s-a mai intamplat niciodata, si de obicei era o persoana foarte vesela, careia ii placea sa rada toata ziua, dar acum, ma simt cam depresiv, si in majoritatea timpului imi place sa stau singur. Nu stiu ce se intampla cu mine. A mai trecut cineva prin asa ceva? Voi cum ati rezistat depresiei? Nu stiu daca intrebarea este la categoria potrivita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns (pentru MistretulPufos):

Stiu, dar pentru mine e culoare, asa imi place sa spun, chiar daca stiu ca e nonculoare.

| MistretulPufos a răspuns (pentru Mayhem666):

Ok, si mie imi place negrulwinking