| Cristinacrs16 a întrebat:

Hey TPU de ceva timp am o problema uneori mi se umfla foarte tare labii și ma mânca, se roșesc de multe ori ma mănâncă atât de rău încât ma scarpin pana îmi da sângele happy uneori nici sa merg nu pot de mâncărimi ce credeți ca e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Infecție.
Mergi la medic.

| ioana748 a răspuns:

Poate fi de la materialul de la chilotei, sapunul inadecvat, ceva de la piscina sau mare, epilat, alimentație, diverse.
Spala cu apa cu bicarbonat, bea jumătate de linguriță bicarbonat la un pahar apa zilnic dimineața, doua saptamani.
Da cu albastru de metilen si o crema speciala,
https://www.drmax.ro/ginosept-crema-cu-plante-medicinale-50-ml-fares
sau ce iti recomanda la farmacie.
Hidratare corecta, ceai de galbenele, coada calului, coada șoricelului, musetel.
Exclus bauturi cu acid, condimente iuti. Mancare dietetică, iaurt si banane.
Igiena trebuie facuta cu gel special pentru zona aceea.

De asemenea este indicat sa vizitezi un medic ginecolog.
Sanatate,

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă un medic ginecolog.

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă un consult ginecologic.

| Cinic a răspuns:

Lol credeam ca doar pe noi barbatii ne mananca cowaiele laughing ma jur ca este prima data cand aud asa ceva laughing nu fac misto de tine, doar ca mi-se parea amuzant.

| Korkodeln a răspuns:

Ai o candidoza (ciuperca), e foarte raspandita de la calduri si transpiratie, mergi la ginecolog sa iti dea o alifie, nu amana ca se poate agrava.