Buna! Cel mai probabil este vorba fie despre hernie inghinala fie despre o apendicita( eu zic ca este hernie inghinala avand in vedere simptomatologia pe care o ai). Ambele afectiuni trebuie depistate si tratate corespunzator din timp! Daca durerile sunt pe partea stanga a corpului atunci posibilitatea de a avea apendicita este total exclusa deoarece apendicele se afla pe partea dreapta a corpului! Recomandarea mea este sa mergi la un consult de specilaitate chirurgical pentru a vedea cu exactitate despre ce poate fii vorba( mergi cat mai repede deoarece herniile inghinale cat si apendicitele trebuie uneori operate)!
Acum depinde si cat de tare te doare. Daca este o durere insuportabila, desi se pare ca nu, ar trebui sa mergi numaidecat la doctor. Daca doar te jeneaza zona aia, atunci cel mai probabil nu este ceva grav. Am avut si eu de multe ori asemenea dureri usoare. Peste cateva zile imi treceau. De cele mai multe ori simteam durere pe vremea cand jucam handbal, din cauza efortului fizic.