| Adry05 a întrebat:

Hey TPU!
De ieri am dureri de burta continuu I don't want to see. Da, sunt din cauza perioadei, dar sunt deja insuportabile. Ciudat, este ca pana acum nu prea am avut probleme. Ma durea sa zic vreo ora inaninte sa-mi vina si atat. Dar acum, de vreo 2 zile ma doare continuu. Aveti idee ce pot face sa le mai atenuez?:-s Am luat azi noapte un paracetamol, si am reusit sa adorm ca alt fel... nici nu stiu cum reuseam sa adorm. Va rog HELP! :-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

NO-SPA-ul este cel mai bun, indiferent care este cauza durerii. Dacă eşti în perioada menstruaţiei, pune apă fierbinte într-o sticluţă, şi ţine-o pe burtă, în timp ce stai relaxată, în pat.
Sănătate!

6 răspunsuri:
| miky_5010 a răspuns:

Ketorol!(pastile de alea pentru durerea de masele) de asta iau si eu si nu ma mai doare burtawinking

| MtfkRebekah a răspuns:

Nu cred ca este prea normal sa te doara in stilul asta dar mai bine ar fi sa mergi la un medic stie el ce e de facut thumbs up

| Adry05 explică:

@ÉrotiqueConseils, fac deja asta, dar daca stau intinsa ma doare si mai rau, e normal?straight face

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Adry05,
Da, dismenoreea reprezintă un lucru normal, care nu trebuie să-ţi dea motive de îngrijorare. Majoritatea adolescentelor trec prin aşa ceva. Durerile pe care trebuie să le suporte sunt provocate de crampele uterine şi de eliminarea substanţelor chimice din organism. Încearcă să nu te mai gândeşti la asta, ocupă-ţi timpul cu ceva care îţi distrage atenţia.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Paracetamolul nu este pentru durere. Cel mai bine un ceai călduț de mușețel îndulcit cu miere, o sticlă cu apă caldă pe burtică, stai în pat.
Ești răcită, nu faci baie generală până nu trec complet durerile.
Sănătate!
Pa, pa.