Bună! Ce alte simptome mai ai in afara de sete,? Ai mincat ceva sarat cum ar fi: Varză acră, covrigi sarati etc, mincarea sărată produce sete. Setea aceasta de care zici ca o ai de ieri, cum a debutat brusc? Sau după ce ai mincat? Mergi maine si fa ti analizele, dar trebuie dimineata la prima oră, sa ti ia sange, si sa duci sumar de urină la analize, cumperi de la farmacie un recipient special pentru analizele de urină.
Sarea,zaharul,alcoolul,tutunul si ceaiurile (ex de tei, lavanda) te deshidrateaza. Consuma cantitati mai mari de coji de mere,morcovi,citrice pentru reducerea unei eventuale glicemii marite si daca urinezi des inseamna ca ai prea multa apa in organism, dar ea nu ajunge unde trebuie. In cazul asta, nu exagera! Iti epuizezi rinichii. Nu te stresa, insa! Pofta de dulce, daca ai, o poti inhiba cu suplimente pe baza de crom care iti vor regla zaharul din sange.
Nu consum cafea, am 13 ani.
Du-te frumusel la doctorul de familie maine daca problema persista si maine.
Nu pot sa ajung decât vineri. Asa ca m-am gândit și mai cer niște păreri.
Gura uscată este datorată scăderii fluxului salivar. Toţi ne întâlnim cu acest fenomen la un moment dat în viaţă, în special în momente de nervozitate, necazuri, stres. Dacă însă aveţi gura uscată tot timpul, este o senzaţie jenantă care poate duce la probleme de sănătate sau poate indica prezenţa unei probleme medicale grave. Aceasta deoarece saliva nu are numai rol de lubrifiere a cavităţii bucale – ci şi de ajutor în digestie, protejare a dinţilor de carii, prevenire a infecţiilor prin control bacterian şi înlesnirea procesului de masticaţie şi înghiţire. sper sa iti fie de folos, funda multumesc.
Deshidratare.Dar daca problema nu trece trebuie sa te duci la doctorul de familie.
Probabil, dar nu ne limitam doar la, dar ai mancat ceva mai sarat (decat normal) in ultimele zile. Poate consum si de muraturi sarate / acre, mancare picanta, alcool
Deshidratare. Bea o cantitate mult mai mare. Popular ar fi inundă rinichii cu apă
Am băut foarte mult mai ales ieri cam din 5 în 5 minute cate o gura doua.
Deshidratare. bea apa foarte multa daca iti e sete si incearca sa mananci mai mult supe.
daca nu iti trece inseamna ca ceva e in neregula si trebuie sa mergi la doctor.
sper ca te am ajutat.
Am băut apă astea doua zile în continuu și nimic.