| gabigabita a întrebat:

De la varsta de 3 ani in piept a inceput sa se faca o deformare ( e o gropita ) si arata urat. Nu ma doare, nu simt nimic acolo. Daca stiti va rog spuneti-mi cum as putea scapa de ea. Va rog luati chestia in serios si nu faceti glume proaste.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Groapa ta este pozitia sternului in corp aiurea? adica de la stern pleaca problema ta? aia este o "boala", ma rog, conditie medicala nu chiar boala. nu mai stiu cum ii zice in termeni medicali, dar m-am interesat de ceva ce cred ca zici tu aici acum ceva timp.

| Lariiiiiiii a răspuns:

Bună păi trebuie să te gândeşti puţin logic, că acea gropiţă dacă va dispărea ii va lua mulţi ani dar trebuie să te duci la doctor-

| gabigabita explică:

Da problema e de la stern, dar daca imi puteti recomanda niste exercitii. Am fost la medic si normal aici in Romania a zis ca e ceva normal si ca trebuie sa inot.