| George628zz a întrebat:

de mult timp ma doare capul, amestesc, nu am putere. Poate fi anemia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Ați pus un diagnostic greșit. Ce aveți dumneavoastră este de cauză neurologică. Mergeți la medicul de familie și cereți trimitere pentru neurologie.
Posibil să aveți o spondiloză cervicală sau anevrism cerebral.
Simptomele anemiei sunt în general paloare, lipsă poftă de mâncare.
Leșin, amețeli, negru în fața ochilor, sunt din cauze neurologice.

| antimulte a răspuns:

Medic, analize, apoi tratament.
Nu e de joaca, si eu am avut ceva asemanator, si inca mai iau tratament. La mine a fost spondiloza cervicala cu sindrom vestibular (ameteala puternica) si lipsa de Calciu si Magneziu.
Nu spun ca si la tine e la fel, dar nici nu vei gasi aici cum sa te faci bine.

| alina2k18 a răspuns:

La anemie e mai mult cu ameteli si oboseala, pielea palida.
Bei apa suficienta, mananci echilibrat?

| George628zz explică (pentru alina2k18):

Si cu oboseala ma ia, si imi vine sa leșin vad doar negru

| alina2k18 a răspuns (pentru George628zz):

Du-te la medic, nu e de joaca cu anemia ca poti sa lesini si sa iti fracturezi o mana/un picior sau sa te lovesti la cap.

| George628zz explică (pentru alina2k18):

Iti multumesc! daca vrei putem vorbi despre anemie in privat

| Donsavas a răspuns:

Fa ti analize de sânge!
Discută cu medicul tau de familie să ti dea analize gratuite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anemia o poți combate cu fier sau sfecla roșie, ficat, fasole da ce ai tu nu se știe poate fi spondiloza cervicala sau alta afecțiune dacă ai și probleme cu respirația s-ar putea sa fie anemie sau ten palid sau dacă ai donat mult sânge da nu e o regula. Mergi la medicul de familie

| Nonolita a răspuns:

Poate fi orice. Un diagnostic pentru durerile de cap nu se poate pune decat dupa investigatii serioase. Mergi la medic. Aici nu e loc de tratamente babesti (pe care altfel, le recomand).