anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU
De o luna și ceva m-am mutat în alta tara
Ideea e ca toată luna doar am stat. Azi fiind vreme ok am ieșit la o plimbare de 2 3 km puțin, când am ajuns acasă au început sa mă doar picioarele îngrozitor, mi se mai întâmplă și înainte dar când mergeam triplu sau chiar mai mult de cât am mers azi
E posibil sa am vreo afecțiune? Sau doar lipsa de mișcare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramina a răspuns:

Din moment ce o luna doar ai stat, muschii s-au dezobisnuit cu miscarea si s-au atrofiat partial si probabil din cauza asta te-ai ales cu o febra musculara mai urata, va trece daca o sa continui sa faci miscare constant fara sa-ti mai lasi muschii 'sa adoarma' laughing

4 răspunsuri:
| Carolina1972 a răspuns:

Si eu patesc la fel cand merg mult pe jos. Probabil ai febra musculara, poate nu esti obisnuita cu miscarea nu e nimic grav.

| VidineacDenisa a răspuns:

Depinde cat de des parcurgi distante atat de lungi. Posibil sa fie febra musculara.

| Rpgdei a răspuns (pentru VidineacDenisa):

Sunt băiat happy sasha înseamnă Alexandru

| VidineacDenisa a răspuns (pentru Rpgdei):

Si daca esti baiat nu poti avea febra musculara?