| Mirabeleee a întrebat:

de o luna simt ca nu pot respira bine simt nevoia de a trage aer in piept si nu mi de ajuns de sf marie mica dimineata am avut dureri de burta am vomitat si acun an diarie si sunt slabita mereu ma duce mama sau tata la baie sau unde am nevoie acum am vazut ca am cv alb pe lb o sa imi sp ca am asm nush ce sa zic am fost la doctor si a sp ca nu am nik la inima si plamani asta afost inainte de sf marie mica... Mai am sanse sa merg la medicul de familie sau sa imi fac analize acum sincer nu mai pr simt deoarece sunt bolnava si nu ma gandesc la asta..

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| basinaDecuc a răspuns:

Poate ai probleme cu inima sa-u ai astm eu spun sa te duci la un cardiac...

| basinaDecuc a răspuns:

Culcate cu geamul deschis si mai devreme asta este sfatul pe care ti-l pot da sa-u poti lua simbycor sau flyxotide incazul in care estiinfundata iti recomanda nasonex... merge cu toate medicamentele. daca respiri greu poti lua o doza de ventolin.