anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU! Deci ahm, fumez zilnic, cate 1-2 tigari de vreo 3 luni si astazi, dupa ce am fumat(dupa cam 30 de minute), am simtit un disconfort in piept, o stare de oboseala/ameteala si am simtit efectiv ca lesin, am inceput sa tremur si am avut o stare de confuzie. De cand fumez, mi-au aparut si niste pete rosii-galbene pe brate(2-3) destul de maricele(cam cat un capac de la o sticla de cola happy ), ce nu ma mananca, nu ma dor, nu sunt umflate, pur si simplu sunt acolo, se decoloreaza la atingere. Deci, cum la medic nu pot sa ma duc(motive personale), cam ce credeti ca am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Incearca sa nu mai fumezi, sa vezi daca trec!

| Lukasssz a răspuns:

Lasa-te de fumat.

| Mirel4412 a răspuns:

Daca iti place sa fumezi, continua tot asa, nu suferim noi happy

| MariaEElena0505 a răspuns:

Ok. Acele simptome stiu ca le aveam și eu. Nu stiu exact de ce. Poate pentru ca fumam pe stomacul gol. rolling on the floor Acum am trecut pe electronica și chiar recomand. Nu mai miros a tigari, nu costa atât de mult.și plus de asta, starea mea generala e mult mai buna. Asa ca lasă țigările cât încă mai poți. Crede-ma, nu ți se va mai părea la fel de misto peste câțiva ani.

| Suntbaiat123456789 a răspuns:

Fumează în continuare dacă îți place, tu o să ai de suferit mai târziu, nu noi.