| Ker0s3x a întrebat:

Deci nu stiu ce se intampla,acum cateva zile a inceput sa ma doara capul,am avut febra, vineri la scoala tot asa si am inceput sa tremur, si m-au apucat niste frisoane.Cand am ajuns acasa am observat ca mi-au aparut 2 bubite pe spate si pe cap si am inceput sa tusesc.De sambata incoace mi-au aparut bubite pline cu apa pe tot corpul:cap,maini, picioare, abdomen chiar si pe degetele de la picioare.Cand inspir mai mult aer, adica cat inspiram inainte tusesc.
O matusa mi-a zis sa ma duc la doctor.Intrebarile mele : 1. Ce credeti ca este?
2.Am auzit ca la ceva boli nu ai voie sa te speli, in cazul asta ce ziceti?
Ajutati-ma va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Revin dupa ce m-am informat putin, ai varicelă sau vărsat de vant!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Cel mai probabil varicela.
2. Ideea conform careia nu trebuie sate speli la bolile eruptive a fost abandonata de vreo 20 de ani. Acum se recomanda ca in timpul eruptiilor sa se tina o igiena stricta: dus dimineata si seara, dar fara a te sterge viguros pentru a nu rupe bubele. Deci spala-te.

| Azµre a răspuns:

Cel mai bine vezi un medic nu se știe ce poate fi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil este rujeola: http://ro.wikipedia.org/wiki/Rujeol%C4%83
Este extrem de contagioasa. Nu ai voie sa iesi la frig si vint. Mai bine cheama medicul de urgenta acasa. Si urgent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te scarpini. Daca le rupi, vor ramine urme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Du-te la doctor,nu mai sta aşa să dai Doamne feri în complicaţii mai grave,posibil să fi căpătat o rujeolă de toată frumuseţea.
O să trebuiască să stai în casă până la vindecarea completă, dar neapărat du-te la doctor, să nu fie altceva poate, noi doar ne dăm cu presupusul, nu suntem doctori.
Te pup şi însănătoşire grabnică!

| Violente a răspuns:

Sincer iti spun nu am mai auzit de o asemenea manifestare, nu e de joaca nu stiu cum de ai rabdare sa intrebi pe TPU, fugi repede la urgență sau la medicul de familie sa-ti dea o trimitere ceva, nu e de joaca!

Fugi cat poti de REPEDE la doctor! Nu te juca cu sanatatea ta si nu lăsa sa treaca de la sine, ca nu trece!

Te salut si multa sanatate! Domnul fie cu tine.

| EdYtZuU12 a răspuns:

Sall iti spun eu ce e este este o epidemie toata clasa mea este racita nu te speria o sa treaca dar o sa iti fie rau tare rau prezinta-te la un doctor poti sa te duci la urgenta depinde de unde esti (mentionez ca si eu am avut si cand ma ridicam in picioare varsam nu am mancat nimic sad ca daca mancam varsam) sper sa te simti bine Funda? big grin