Sincer nu am auzit niciodata de acest remediu.
Intreba un doctor de ochii ceva...
Nu de sare-n ochi ai nevoie, ci eventual de ser fiziologic sau solutie salina. De ex. lacrimile contin sare. Daca pui apa oxigenata in ochi te poate lasa beteaga.
Cu excepția produselor autorizate din farmacii autorizate, orice alt produs pentru ochi e foarte periculos. Îți poți pierde vederea foarte repede.
Nu-ti recomand asa ceva, este sare de bucatarie(cred ca doare foarte tare), trebuie neaparat sa consulti un medic oftalmolog.Succes
Clorura de sodiu este sarea de bucatarie.Si nu am auzit nici eu de acest remediu.Cum sa-ti cureti ochi cu sare? Eu cred ca nu...
Tu vrei sa iti cureti ochii cu sare de bucatarie. Eu nu am auzit de asa ceva. Mai bine intreba un medic.
Pai am fost la un medic spaniol si mi-a zis cu apa oxigenata, si cand am ajuns in Romania m-am dus la farmacie si alea mi-au zis ca clorura de sodiu se cheama...deci am luat din aia dar mi-e frica sa ma dau totusi...de asta am intrebat.
Nu stiu ce sa zic totusi du-te la un medic. Dar pare dureros totusi doar e sare.
Si sti si tu cat de mult doare pe o rana, gen zgarietura, iti dai sema cat ar durea daca o folosesti pe ochi.
Oricum ce scriem,, noi'' aici e doar orientativ.
Da stiu, am intrebat si eu sa vad ce ziceti, mersi de raspuns
Nicio problema. Bafta.
Apa oxigenata este peroxid de oxigen, nu clorura de sodiu (o sa inveti despre ele la scoala, in clasa a saptea si nu le vei mai confunda). Ambele substante sunt foarte iritante pentru ochi si complet interzise. Apa oxigenata iti poate da chiar o arsura pe cornee, nu te apropia cu ea de ochi. Cred ca din cauza ca esti micuta si nu cunosti inca substantele chimice, ai facut o incurcatura.
Am facut clasa a 7 a dar sincer numai tin minte...deasta am si intrebat.