Asta mi se intampla si mie Doar ca eu nu o visez,mie mi se pare ca o vad( is retardata).Cea mai buna metoda este sa stingi sau sa opresti orice sursa de lumina, dar sa fie noapte si sa spui numele ei, iar daca ti se pare ca o vezi in in- tuneric te duci acolo si spui cu nu iti friica de ea sau atunci cand tocmai se termina un vis urat cu ea, creeaza-ti si tu unul, imediat dupa ce te trezesti, cum o omori pe ea.Eu visez zombie ce imi invadeaza casa si sunt singurul om de pe planeta.Metodele ce ti le-am spus, la mine au functionat. Sper sa te ajute! Funda
Nu cred ca o sa fac asta pentru ca de multe ori am vrut sa o fac si in vis si in realitate noaptea dar problema e ca daca ea ma atinge in vis eu parca ma blochez deci nu ma mai pot misca cred ca de frica si la fel in realitate daca incerc sa ma uit la ea cand mi se pare ca o vad si vreau sa zic ca nu imi e frica pur si simplu ma blochez de frica...
Du-te la pshiolog, nu in sens ca ești nebun sau al tceva, spun ca și eu am patit-o cand m-am uitat la un film de groaza si am fost la pshiolog și m-a ajutat foarte mult pa pa. Funda.
anoooonimm77 întreabă: