| madalinfindrihan a întrebat:

Eu am o problema de ceva ani nu stiu aproximativ cati dar acum nu stiu cati ani am vazut o poza pe facebook cu o fata imbracata in alb si cu par negru pe fata de la o pagina dintr-asta tampita cum sunt acum majoritatea si stiti voi la ce fata ma refer asa ca de atunci de la poza aia sa stiti ca nu am vazut filmul nici o parte din el doar de la poza aia visez in fiecare noapte ca vine la mine si se uita cu parul ala negru si apoi ma strange de gat visez de cateva ori pe luna chestia asta in fiecare an si chiar nu mai suport......imi vine sa mor....va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AnimefangirlYaoi a răspuns:

Asta mi se intampla si mie Doar ca eu nu o visez,mie mi se pare ca o vad( is retardata).Cea mai buna metoda este sa stingi sau sa opresti orice sursa de lumina, dar sa fie noapte si sa spui numele ei, iar daca ti se pare ca o vezi in in- tuneric te duci acolo si spui cu nu iti friica de ea sau atunci cand tocmai se termina un vis urat cu ea, creeaza-ti si tu unul, imediat dupa ce te trezesti, cum o omori pe ea.Eu visez zombie ce imi invadeaza casa si sunt singurul om de pe planeta.Metodele ce ti le-am spus, la mine au functionat. Sper sa te ajute! Funda

| madalinfindrihan explică (pentru AnimefangirlYaoi):

Nu cred ca o sa fac asta pentru ca de multe ori am vrut sa o fac si in vis si in realitate noaptea dar problema e ca daca ea ma atinge in vis eu parca ma blochez deci nu ma mai pot misca cred ca de frica si la fel in realitate daca incerc sa ma uit la ea cand mi se pare ca o vad si vreau sa zic ca nu imi e frica pur si simplu ma blochez de frica...

| Lupu_Malvi_1961 a răspuns:

Du-te la pshiolog, nu in sens ca ești nebun sau al tceva, spun ca și eu am patit-o cand m-am uitat la un film de groaza si am fost la pshiolog și m-a ajutat foarte mult pa pa. Funda.