O sa cresti pana pe la 20 de ani, tinand cont de inaltime, o sa ajungi undeva la 1.65-1.70,dar nu mai mult.
Mai mult ca sigur, o sa mai crsti!
Fetele cresc cam pana in jurul varstei de 17-18 ani.Cine poate sa-ti spuna ca o sa cresti cu 10 sau 20 cm? Fa ceva sport, volei, inot, bascket si prinzi trei iepuri deodata:sanatate, te ajuta la silueta(te dezvolti armonios) si te mai si inalti.
Si eu eram mic...dar crede-ma la vara(anul viitor) ai sa vezi ce o sa te inalti, iti vei da drumu asa dintr-odata...
Si eu eram normal aveam 1, 72 si intr-o vara am crescut 10 cm si acum am 1.82 deci...
Hey! Uite un site interesant : blogulsportivilor.wordpress.com/exercitii-de-crestere-in-inaltime/.Sper sa te ajute . Mergi si tu la inot, handbal, volei si sigur vei avea rezultate frumoase si..keep calm! pana la 17-18 ani mai ai timp sa cresti.
Nu stiu daca vei mai creste... Avand in vedere ca mama ta are doar 1, 50 e posibil sa nu mai cresti pentru ca perioada in care cresti cel mai mult at fi la 10-14 ani, dar unii oameni cresc mail tarziu deci e posibil sa mai cresti un pic, insa nu treci de 1, 60m
TnCristinaa întreabă: