| Pisssssi a întrebat:

Fumez de 1 an. si trebuie sa merg sa imi fac ceva control la plamani. credeti ca o sa se afle? Daca da spune-timi va rog cum as putea face sa nu se afle! sa se ca curete plamaniii. am auzit de lapte si usturoi. laughing VA ROG MULT HELP ME! laughing :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Buna!
La un an de zile de cand fumezi nu-i nici o problema. O sa se vada ceva de genul unei raceli usoare, dar nu ca ai fi fumator/fumatoare. Iti spun ca am trecut si eu prin asta, cu ani in urma, cand tuseam de mama focului pe acasa si mama m-a dus la control la plamani. Eu tuseam din cauza lipsei tigarilor, ca fumam regulat cand eram la scoala, dar acasa nu pentru ca ai mei nu stiau si aveam vreo 3 ani de cand ma apucasem de fumat. Plamanii la un fumator se observa mult mai tarziu, dupa 5-6 ani, altfel stai fara grija.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes si sanatate iti doresc!

| Pisssssi explică (pentru PangeeaRogvaiv):

Multumesc la fel! :* Sper sa fie bine. happy

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Plamanii nu se curata de pe o zi pe alta, daca e sa ai ceva la plamani oricum se va vedea si sa nu minti daca te intreaba daca esti fumator sau nu[eu aveam 5 ani de fumat cand am facut raza la plamani si a iesit ok mai ceva ca la un nefumator]

| Pisssssi explică (pentru mona):

Sper sa nu se vada nimic! crying sunt tare ingrijorata. acum beau lapte la greu laughing))))))

| mona a răspuns (pentru Pisssssi):

Nu iti mai face griji ca o sa fie ok

| PassingBY a răspuns:

Nu cred că laptele cu usturoi ajută. Cel puţin nu ştiu eu ca asta să ajute. Poţi Încerca să reduci sau să te laşi macar până atunci dacă nu poţi de tot, şi fă efort fizic, sau ceva care să îţi solicite plămânii.

| Pisssssi explică (pentru PassingBY):

Iti dai seama ca ma las. macar pana atunci sad

| sububu1234 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun cam in aceeasi situatie am fost pus si eu cand am fost la un control la plaman si cam tot aceeasi perioadat de cand fumam o aveam da pe mine m-o intrebat daca fumez am zis nu si mi-o pus pe fisa nefumator.

| Pisssssi explică (pentru sububu1234):

Mi`e foarte fricaaaa! sad oricum am mai facut si pauze intre. de cateva saptamani ..am ajuns si la 1 luna-2.