| SweetAngel1995 a întrebat:

iarna asta m-am ingrasat cu 5 kg, vara aveam 45 acum am 50. Am burta, coapse mari si m-am ingrasat mult la fata. Ce ar trebui sa fac? Ce regim ar trebui sa tin si ce sport sa practic (nu am posibilitatea sa merg la sala) Ajutati-ma va rog ((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca ai posibilitatea sa mergi sa alergi e perfect. Daca nu, iti recomand sa faci diverse exercitii cardio de pe Youtube. Incepe cu un workout de 30-40 de minute si mareste zilnic ori intensitatea exercitilor ori timpul. Totodata, ca alimentatie evita prajelile, dulciurile, bauturile din comert, painea alba. Incearca sa nu mananci foarte mult seara si ceva cat mai light gen o supa de pui, o salata usoara, un iaurt, rosii cu branza etc.
De evitat sunt si fast-foodurile si patiseriile. In ritmul asta ar trebui sa dai lejer 5 kg jos in aproximativ o luna/o luna si ceva. Depinde cat de strict te tii de program si cata miscare faci.
Totodata, e recomandat sa bei minim 2 L de lichide.

| CosmiinTezeu a răspuns:

Nu este nici o problema. Se poate rezolva cu o 5 seri a cate 20 de repetari de abdomene, si putin alergat nu strica.