| There a întrebat:

Hey TPU.Ieri am baut aproape o sticla de cola si m-a apucat asa o stare aiurea, durere de cap si greata.Este normal ca aceasta stare sa se simta si azi? Ce pot face sa scap de ea? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Inseamna ca ai probleme cu fierea, asa patesc si eu de la cola, dar am mereu la indemana capsule de anghinare, imediat imi trece greata

| Gabitzu246 a răspuns:

Eu beau in fiecare zi cel putin 2 litri de pepsi, este normal, iti vine greata pentru ca are prea mult zahar in el.te sfatuiesc daca ai probleme cu inima sau ceva de genu sa nu il mai bei, mie imi creste tensiunea de la 12 cu 7 la 14 cu 8

| SirAndi a răspuns (pentru Gabitzu246):

Dar si tu bei in continuare, nu?!

| Gabitzu246 a răspuns (pentru SirAndi):

Da mai beau in continuare dar incerc sa numai exagerez (pentru ca fac culturism si am auzit ca nu este bine)

| Chio9 a răspuns:

Si eu am beut odata vreo 3L de cola.hee hee
Asa rau m-am simtit seara denuma.
Dar am mers in oras am beut 2-3 beri si n-am mai simtit nimic.
A doua zi am fost fresh.

Deci sfatul meu bea o bere. Bea fara alcool. Si apoi mananca bine.

| SirAndi a răspuns:

Pe premiza cui pe cui se scoate mai bea o sticla de cola si vezi ce se intampla... Daca te doare in continuare mergi la un doctor poti avea gastrită (se trateaza cu regim)

| 7Azaky a răspuns:

Nu mai bea cola...sau bea rar! 1 data pe saptamana gen big grin!
O sa iti treaca tie starea asta! Nu stiu daca este de la cola sau de la alceva ce ai mancat tu, dar oricum nu mai beti cola asa des, ca nu e bine pentru stomac, ficat, etc!
Oricum daca mai persista sau mai apar si alte simptome du-te la medic!
Multa sanatate >big grin

| 19986 a răspuns:

Bea zeama de la o lamaie facuta cu apa si o zaharina, pe nemancate, dimineata si nu mai manca produse ce conti zahar.Consulta si un doctor.