| madalinutza a întrebat:

Hey TPU:*. Ieri au inceput sa-mi apara niste bubitze mici pe fata si pe frunte cateva :-s dar sunt mici mici ca un fel de cosuri.doar ca sunt mai mici.si e nasolcrying de la ce mi-au aparut? mama spune ca am transpirat si din cauza caldurii Voi ce parere aveti? de la ce poate fi? sau cu ce crema sa ma dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adutza12 a răspuns:

Si mie mi-au aparut cateva, mama mea are aceeasi opinie. Ca sa-mi treaca mai repede m-am spalat de mai multe ori pe zi si nu m-am dat cu nici o crema.

4 răspunsuri:
| Stefania a răspuns:

Buna!

Da sunt din cauza calduri, asta vroiam sa zic si eu, nu trebuie sa te dai cu creme, v-or trece singure `happy, este si mai rau daca te dai cu crema`happy

[{ By °oღ♥MiCo0TzA♥ღo° ♥PiNkY♥ }]

| aLaLa a răspuns:

Cu crema de aloe vera. Mama ta are dreptate.

| doar.pt.voi. a răspuns:

E de la transpiratie. Spalate mai des pe fata si nu pune mainile murdare pe fata! Iti va aparea mai multe daca faci greseala asta. Date cu apidermin.iti recomand din suflet. Sper ca te-am ajutat.bafta. funda?batting eyelashes

| ×3 Kate ×3 a răspuns:

Cu sigurantsa sunt de la caldura si nu prea cred ca ai ce face.

dar mama ta are dreptate de ce nu o crezi pe ea si ne intrebi pe noi?

incearca sa te speli mai des pe fata cu apa rece.winking

succes :*:*