| Liniuta a întrebat:

Hey TPU^^ Ieri de dimineata ma duceam la magazin s ma intepat o albina in picior.Ma durut/usturat atunci pe moment 1 minut-2 si dupa gata.Pana sa ajung acasa am uitat sa scot acu'. Iar aseara a inceput iar sa am durerea aia I don't want to see.Stiu ca nu e ceva grav dar totusi. pot sa fac vreo infectie ceva? Oare mai e acu' in piele?
funda big hug Fast, fast, fast ca iar ma ustura I don't want to see

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Stefaniaaaaaaaaaa1 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iei niste otet si un servetel pe care sa-l imbibi putin in otet si sa masezi zona in care ai fost intepat cu servetelul respectiv.sau ia in pumn putina sare si fa acelasi lucru pe zona in care ai fost muscat de albina. Daca in maximum 3 zile durerea nu dispare ar trebui sa ceri ajutor specializat.ex medic de familie. Sper ca te-am ajutat.Si mie mi s-a intamplat si asa mi-a trecut.:*