| deadman a întrebat:

Ieri mi-a aparut o urticarie urata pe piele si azi am fost la doctor. Din pacate am aflat ca am alergodermie si mi-a dat un regim foarte strict in care nu apare aproape nici o sursa de proteine in afara de banane. Eu ma duc la sala si obisnuiam sa consum destul de multe alimente ce contin proteine, ca ouale, care cred ca mi-au produs aceasta urticarie. Nu stiu daca sa ma mai duc la sala si cu aceasta alimentatie sau sa ma opresc pentru o perioada. Iar daca ma duc la sala consumand aceste alimente fara proteine, muschii vor ramane la fel sau se vor micsora? Pareri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| JulieAndreeaB a răspuns:

Problemele de natura medicala consider ca sunt o prioritate. Poti face sala si iti poti lasa corpul sa evolueze in ritmul sau natural. o alimentatie echilibrata, iti va aduce aportul necesar. Consider ca acea "urticarie" ai facut-o in special de la carne. Incearca totusi proteinele sa le consumi din alte sursehappy. Si da, ouale se consuma intr-un ritm redus saptamanal.

| giony54 a răspuns:

Ca sa nu mai faci alergie trebuie sa intaresti imunitatea corpului cu produse naturiste.