Întrebare recomandată | xArianna a întrebat:

imi indrept parul cu placa de mai mult de un an de zile(fara spray protector sau altceva-stiu ca nu e bine dar na.) Am avut intotdeauna un par lung si frumos datorita placii deoarece parul era drept, si arata frumos la inceput. Insa de ceva timp, m-am tuns si, deoarece folosesc placa aproape zilnic, in ultimele luni a inceput sa se vada foarte tare ca e ars(ceea ce pana acum nu era asa de vizibil). M-am speriat destul de tare pentru ca sta ca naiba acum si fiind obisnuita cu acel par moale si frumos, nu vreau sa mai continui asa.
Intrebarea este, stiti vreun tratament destul de accesibil pentru a-l scapa de varfurile arse si de acea senzatie de "uscat si casant"?
Ma gandeam sa renunt la placa pentru o perioada timp in care sa ma ocup intens de el, sa il hidratez bine, poate reusesc sa il fac sa fie din nou moale si sanatos. Dupa aceea sa incep din nou sa il indrept dar de aceasta data folosind regulat un spray pentru protectie termica.
Deci ce tratamente(de cumparat sau de facut in casa) si spray-uri de protectie bune stiti?
*Mentionez ca nu am parul decolorat sau vopsit! Nu folosesc nimic altceva in afara de placa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DiannaDi a răspuns:

Poti citi aici una-alta. http://www.envy.ro/......rmica.html

iar eu una folosesc spray pentru protectie termica de la gerovital plant, e doar 9 lei si sunt f incantata de el! ti-l recomand si tie :)

poti sa aplici si masti pe par inainte de a-l spala pentru a-l hidrata, masti pe care le poti prepara chiar la tine acasa!
http://www.divahair.ro/......le_parului

e de apreciat faptul ca esti constienta de problema parului..multe fete nu sunt constiente de cat de daunatoare este placa..foloseste-o cu limita, sfatul meu! bafta :*

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Renunță la placă, ea este de vină pentru distrugerea părului.
Nu există un ulei/cremă/spray/etc. care să protejeze, clar!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Daca nu vrei sa ajungi tunsa la 0 mai bine renunta la placa, parul ars sa il faci sanatos....mai greu, singura solutie e foarfeca

| DiannaDi a răspuns:

Apropo, uite cum poti avea parul drept, fara placa! :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs

| aryana1991 a răspuns:

Crezi ca e cazul sa renunti o perioada la placa? Eu cred ca glumesti, trebuie sa renunti numai decat daca nu vrei sa ramai cheala.Un tratament foarte bun pentru parul sec e sa iti faci o masca hidratanta cu ulei de masline, il aplici pe par cu 30-45 de minute inainte de spalare si o doza dubla de balsam si apropo este si o gama de produse de ingrijirea parului pentru asa ceva de la sunsilk.mult noroc si sanatate parului

| xArianna explică (pentru aryana1991):

Iti multumesc pentru raspuns. Stii cumva si unde pot gasi produse Sunsilk? eu nu prea am vazut pe la noi.thinking

| aryana1991 a răspuns (pentru xArianna):

In marile magazine tip real

Răspuns utilizator avertizat
| groaha a răspuns:

Nu mai folosi placa de par primul lucru, cumpara de la plafar tratament pentru parul tau si o sa fie f bine

| Popescu_Darius_2000 a răspuns:

Salut. Si sora mea a patit la fel. big grin
Iti voi zice a facut, a cumparat totate panaramele si le-a aplicat pe par. Nu se va intampla nimic. Si-a dat si ea seama [ intr-un final ] ca va trebui sa ia foarfeca si sa se tunda. Nu cheala si nici ca baieti obisnuiti, dar sa il scurte-ze. Bafta!

| CristianaXXX9898 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te razi in cap ca sa se poata regenera parul. Sau daca nu vrei sa te razi incearca niste masti cu fructe sau legume cu lapte. Ele trebuie puse de 3 ori pe saptamana.

| laryssucka a răspuns:

Cel mai bine e sa renunti la plaga si eu am facut prostia de al intinde mereu pentru ca am parul cret si nu imi place, dar cel mai bine e sa apelezi la foarfeca si sa iti tai putin din farfuri pentru a nu mai fii despicate.Pentru a avea parul mai moale eu folosesc ulei de masline.Cel mai bine e sa iti dai pana in baie la varfuri si dupa poti sa te speli normal. Daca vrei sa iti cresca parul asa cum iti doresti, cumpara-ti ulei de ricin, e foarte bun. Sper ca te-am ajutat.