Nu cred ca ai depresie, prin ceea ce ai trecut mi se pare normal sa te simti asa, adica, cred ca fiecare o trecut prin asa ceva, si nu este palcut si suferi, da gandeste-te, Cazi, te ridici, si mergi mai departe! am trecut si eu prin asta si acum imi pare foarte rau ca am facut prostia de a ma taia, am cicatrice, si ce ma rezolvat cu asta? nu m-am simtit bine nici in momentul in care am facut-o si nici acum, daca el s-a despartit de tine inseamna ca nu te merita, si asta inseamna ca nici el nu merita sa te tai pentru el, in loc sa iti faci rau tie, de ce nu incerci sa treci peste, stiu ca iti este greu, inteleg ce simti si prin ce treci, da nu ai de ales, scuze ca spuna asta, da bucurate ca so intamplat acum si nu mai tarziu, nu stiu ce fel de om este el, da de asta cred ca tiai dat si tu seama acum! ai o viata inainte, dc sa urasti viata? gandeste-te ca el candva te-a facut sa zambesti, candva ai fost fericita alaturi de el, momentele alea no sa le uiti niciodata, si is singurele momente de care ar trebui sati amintesti, o fost frumos, acum ii over, o sa isi dea seama ce o pierdut si crede-ma ca o sa se intoarca la tine, daca tu ai de gand sa il ierti nu te opreste nimeni, poate asa a fost sa fie, poate o sa dai de unu mai bun ca si el, niciodata nu sti ce iti este pregatit pentru ziua de maine,.
Nu cred că ai întrat chiar într-o depresie pentru că îţi dădeai seama. E un cuvânt cam mare dacă te gândeşti aşa. E normal să fi afectată şi de aici tristeţea şi lipsa de chef etc. Încearcă să-ţi revii fă o baie lungă şi gândeşte-te, ascultă melodiile preferate care să te pună pe picioare nu triste sau etc. Aici poţi citi despre depresii : http://www.azsromania.org/health/boli/depresie.htm
Baftă!
Draga mea, ceea ce faci tu nu numai ca iti afecteaza sanatatea fizica si mentala, ci si viata sociala, sentimentele celor care tin la tine, si mai ales credinta in Dumnezeu.
Faptul ca te-ai despartit de prietenul tau, nu inseamna ca este ultimul baiat. Toate se intampla cu un scop, si probabil vei gasi pe cineva mult mai bun decat el. Viata este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Domnul, si tu ce faci? Vrei sa ti-o iei? Ce rezolvi? Dupa viata, nu se stie sigur ce va urma, dar probabil un intuneric infinit. In viata trecem si prin clipe bune, si prin clipe proaste, dar asta nu trebuie sa ne ia curajul de a merge mai departe.
Unii cred gresit ca scopul vietii este fericirea, cand de fapt este mantuirea. Iti sugerez sa inchei acest capitol nefericit din viata ta, sa o iei de la inceput, si sa incepi sa iti recapeti increderea.
Nu esti corecta, nici fata de persoanele din jur, si nici fata de tine. Promite-ti ca nu iti vei mai face asta, pentru ca asta inseamna sa n-ai respect pentru sine.
Sper ca te-am ajutat. Un alt sfat: Nu te lua dupa noul curent "emo", caci altceva nu faci, decat sa-ti distrugi viata. Numai bine!
Buna.Acestea sunt printre principalele semne care definesc depresia:Oboseala - in ciuda cantitatii corespunzatoare de somn, dietei echilibrate si multor exercitii fizice, persoana se poate simti mereu epuizata.
Stare instabila – o persoana deprimata poate experimenta momente scurte de fericire, care alterneaza imediat cu tristetea si iritatia.
Dificultate in lupta cu viata – rutina de fiecare zi, scularea, mersul la servici si intoarcerea acasa pot parea lipsite de valoare. Persoana deprimata poate simti ca nu este importanta, serviciul ei nu conteaza, iar viata nu merita traita. Este un sentiment puternic de inutilitate.
De multe ori depresia este cauzata de o tragedie, moartea unui om drag, divort, dieta, droguri, alcool, etc.
Sa fii adolescent este uneori dificil pentru ca ai senzatia ca toata lumea este contra ta, ca tot ce faci este lipsit de importanta.Cu toate astea, eu zic ca nu merita sa fii trista chiar deloc, esti tanara, bucura-te de viata, iesi cu prietenii, petrece cat mai mult timp cu cei dragi, sau daca ai un iubit doar al tau el este cu siguranta singurul ce te poate scapa din aceasta stare.
te pup.
Sincer nu stiu. Dar faptul ca te-ai schimbat radical se datoreaza despartirii, si eu cred ca daca s-a despartit de tine, nu te merita, si mai ales nu merita sa te tai pntru el.Incearca sa il uiti cat mai repede si probabil vei scapa si de "depresie". Life goes on ...and on ...and on. Sper ca te-am ajutat.PS Nu fac asta pentru funda
Eu zic ca e sigur ca suferi de depresie, si inca o forma foarte grava. cred ca trebuie sa te duci la psiholog cit mai repede.
Buna! Iti inteleg perfect durerea. Si eu am trecut personal prin asta. Am plans si am suferit timp de 3 luni, dupa care am inceput usor, usor sa uit! Ai rabdare pentru ca timpul le va rezolva pe toate! Si nu uita cu RABDAREA treci si marea !
Anonimulgrr întreabă: