| Andrush_Andra_1983 a întrebat:

Imi puteti spune din ce cauze/de la ce se face apendicita? Cel mai bun raspuns primeste funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alinw1 a răspuns:

Maryuka12 apendicita e în dreapta nu în stânga. Sunt poveşti că apendicita "se face" de la efort sau seminţe. Depinde de organizmul fiecăruia, nu este o regulă, că dacă mănânci seminţe faci apendicită.

9 răspunsuri:
| kinezul007 a răspuns:

Mult efort

| Oana92 a răspuns (pentru kinezul007):

Nup! Hernia se face de la mult efort

| B0gd4nBăă a răspuns:

Apendicita se face de la bacteri (mizerii) adica daca te duci prin parc undeva si pui mana pe tot apoi vi acasa si mananci cu mainile murdarethinking sau se mai face de la samburi, seminte.
Sper ca te-am ajutat happy

| Andrush_Andra_1983 explică (pentru B0gd4nBăă):

Dar seminte sau coaja lor? big grin

| B0gd4nBăă a răspuns (pentru Andrush_Andra_1983):

In general coaja big grin

| bonbonica a răspuns:

Alergi sau sari sau ridici ceva greu
daca o ai e grav

| maryuka12 a răspuns:

Apendicita se face de la multe seminte si multe resturi dar in stanga soldurilor (burticii)exista un mic saculet in care se strang tot felul de resturi coji de seminte cotorele de la rosii mai multe...dar trebuie facuta operatie pentru ca acel puroi se varsa in sange si poti murii. Sper ca ti-am fost de ajutor dar cel mai bine e sa te duci la medic.happy

| Andrush_Andra_1983 explică (pentru maryuka12):

Nu.nu am nimic..doar eram curioasa!