| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

in cerul gurii cred ca am o buba si cand mananc ceva ma irita nu am vazut cum arata aceea buba sau cos din cerul gurii ca sunt dintii in fata.Si inca ceva nu va gadilati cerul gurii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil este vorba de o afta. Glicerina boraxata este buna, gargara cu bicarbonat de sodiu (va ustura putin) sau tamponarea zonei cu ceai de musetel/salvie sau galbenele.

| SimonaCristina a răspuns:

Da cu glicerina boraxata in zona respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tamponeaza cu niste glicerina dar inainte clateste gura cu alcool (nu alcool sanitar ci tuica, vodka etc.) iar apoi clateste bine cu apa.
Sau poti face ca mine la 3 ani: am avut si eu o buba din aia si ma enerva foarte tare si am dat cu coada paletei de bedminton in ea si mi-a curs sange... (foarte mult) (nu folosi varianta cu coada paletei de bedminton).

| sellingasses a răspuns:

Badijoneaza cerul gurii cu putina glicerina boraxata sau spala-te cu apa cu bicarbonat de 6-8 ori pe zi.
Iar daca nu merge fa gargara cu sare happy