| loveandlove a întrebat:

Intrebare pentru fete: Ati luat vreodata vitamina K ( care diminueaza ciclul menstrual)? Daca da, ce efecte a avut asupra voastra ( v-a durut burta, capul ceva? sau vi s-a facut rau? ) SI mai am o intrebare: Diminueaza sau stopeaza menstruatia? Multumesc mult :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Vitamina ca nu stopeaza imediat. deci la mare va trebui sa folosesti un ob.happy
eu am luat vitamina ca pentru ca imi curgea mereu mult sange din nas.defapt clorocalcin am luat si a dat rezultate abia in o saptamana 2...deci nu-ti pune speranta in asta.

| simina a răspuns:

Lasa corpul in pace nu-l chinui cu fel si fel de prostii, nimeni nu merita sacrificiul asta.Am incercat si eu odata cu vitamina asta unde scrie clar pe prospect ca e injectabila.Am crezut ca mor, muschii mi s-au contractat, m-a durut burta teribil mi-a fost tare rau.Si in final tot nu am rezolvat nimic.

| Missdaydreaming a răspuns:

Ia clorocalcin, ala foloseste la mai multe si e bine sal ai

| loveandlove explică:

Uite...ma duc la mare si perioada menstruala dureaza mult la mine ( 6-7 zile) imaginati-va ca e destul de nasolstraight face

| loveandlove explică:

Nu pot folosi tampoane interne...am 12 ani si intelegi tu de ce

| mariluz214 a răspuns:

Eu am luat anul trecut si pot sa spun ca este destul de ok. nu a avut niciun efect advers, ba chiar ma simteam mai bine. depinde de fiecare fata in parte. vitamina ca doar iti diminueaza ciclul, nu il stopeaza complethappy