Bună!
La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).
Dacă mergi la un cabinet/policlinică "de stat" NU se plăteşte, dar ai nevoie de Trimitere.
Dacă mergi la un cabinet "privat", atunci NU ai nevoie de Trimitere, dar PLĂTEŞTI consultaţia ( în general, între 50-100 lei, depinde de cabinet ).
Toate cele bune.
Depinde de cabinet. Cel mai bine e sa verifici inainte daca trebuie sau nu sa platesti. Nu stiu cum e in severin, dar in Timisoara foarte multi ginecologi au renuntat la contractele cu casa de sanatate si in concluzie consultatia trebuie platita.
Referitor la varsta nu am habar. Eu am fost la ginecolog inainte de 18 ani si nu a comentat nimeni nimic. E drept ca am fost la spitalul de copii, dar nah. In principiu medicul o sa te vada si fara parinti daca ai macar buletin. Dar din nou, verifica inainte sa mergi.
Mergi la Floreasca daca esti din Bucuresti si spune ca te doare tare -o sa te analizeze pe moca -si pot imerge si fara parinti si nu dai nici un ban...
anonim_4396 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: