Bună.
Pune un pansament steril generos pe zona lezată pe care în prealabil ai pus spirt. Trage căldura din epiderm și nu mai faci bășică. Se vindecă mult mai bine și mai repede.
Repeți operațiunea până nu mai simți disconfortul arsurii.
Sănătate!
Pa, pa.
Aloe vera sau aloe simpla, se aplica o frunza cu partea cu gel, pe locul bolnav si se vindeca fara urme.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro
Foloseste in continuare Oxymed, este un spray foarte bun, indicat in arsuri, chiar si in escare.Il poti folosi in continuare cu incredere. Aplica-l de 4, 5 ori pe zi.Si cum a spus cineva mai sus nu sparge flictena.
Nu da cu Dermazin....Iti zic un remediu care il foloseam si eu cand ma ardeam tine degetul inmuiat in apa rece ca gheata. Funda?
Nu stiu vezi si tu ce faci poate til tai sa nu te mai gandesti asa mult la asta
Nust de dermazin dar stiu ca oximed e cred cel m bun pentru arsuri.si in plus cred ca ai obs ca iti ia si din durere.nu cred ca o sa ti se faca basica.o data folosit cred ca e suficient.eu de obicei nu am nevoie si a 2-a oara sa ma dau.si am deseori mici accidente in buc...
Stai calma, nu e ceva grav. Asa mi s-a intamplat si mie. Doar ce trebuie sa faci este sa nu spargi acea basica. Ea in timp o sa treaca daca nu umblii la ea. Eu nu m-am dat cu vreo solutie si mi-a trecut. Ai incredere
Un sfat... când te arzi pune repede pe arsură ulei. Uleiul absoarbe caldura şi reduce arsura.Nu apare băşici şi nu ramâne urmă.
Cea mai rapida solutie e sa-ti pui niste pasta de dinti pe arsura ca sa nu mai
simti durere si usturime. dureaza cateva minute pana-si face efecul.pana atunci o poti trimite pe mama sau pe tata, ori frate de ai, la farmacie sa ceara ceva de arsuri.dar nu cred ca e nevoie. ajunge pasta de dinti ca nu-i ceva grav.
sper sa-ti treaca !
Lorena08 întreabă: