| GabrielaS13 a întrebat:

M-am gandit si vreau sa tin o dieta. Tot am cautat pe internet si m-am gandit sa imi creez una proprie.
Dimineata- 2 castraveti
Pranz- 2 castraveti, niste compot de visine si 2 mere
Cina- cred ca tot 2 castraveti laughing
Am prea multi si nu stiu ce sa fac cu ei.
Pe timpul zilei sar coarda 5 minute, merg 10 minute si probabil o sa ma trag cu rolele vreo 20 de minute thinking.
Ce spuneti despre dieta? Cam cat credeti ca o sa slabesc?
A da, as vrea sa o tin macar o saptamana. Poate o sa se vada niste rezultate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nu cred că dieta ta este cea mai bună alegere. Practic reduci proteinele şi absolut orice are nevoie corpul tău.

Trebuie să ai un stil de viaţă sănătos.
Încearcă să nu consumi grăsimi, prăjeli, dulciuri, pâine şi băuturi acidulate.
Mănâncă carne de pui fiartă sau la grătar, salată, iaurt degresat, Bake Rolls, multe fructe şi multe legume.
Dacă îţi este poftă de ceva dulce, nu mânca prăjituri şi ciocolată. Mănâncă iaurturi Jogobella deoarece sunt sărace în calorii, batoane Fitness, biscuiţi Belvita sau fructe.
Încearcă să nu iei mese la ore târzii.

Sportul are un rol important, de asemenea. Dacă ai posibilitate înscrie-te la sală la Aerobic sau la aparate.
Poţi alerga seara sau poţi face acasă abdomene, genoflexiuni, flotări, etc.
Caută pe Youtube filmuleţe cu exerciţii pentru anumite părţi ale corpului. Găseşti de orice fel.

Dacă totuşi doreşti neapărat să ţii o dietă, îţi recomand dieta rapidă pentru curajoşi.

5 zile - 5 kg, acesta este rezultatul, deci merită să te încumeţi la câteva sacrificii. Cu această dietă nu vei muri de foame doar ca trebuie să bei zilnic 3 L de apă sau ceaiuri din plante, neîndulcite! Starea ta de sănătate trebuie să fie foarte bună!

La micul dejun se consumă în fiecare zi: o felie de pepene roşu, 50 grame pâine prăjită, o cană de ceai sau cafea îndulcită cu zaharină.

ZIUA I
Prânz: 100 grame carne fiartă de vacă, 100 grame orez fiert cu sos de roşii şi o felie de pepene roşu.
Cină: 50 grame brânză de vaci, o felie de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu.

ZIUA II
Prânz: pâine prăjită, 50 grame piept de pui sau curcan fiert, o felie de pepene roşu.
Cină:100 grame peşte slab fiert sau la grătar, o felie de pâine prăjită şi una de pepene roşu.

ZIUA III
Prânz: 30 grame de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă şi pepene roşu după pofta inimii.
Cină: o salată mare de legume (roşii, castraveţi, ardei, ceapă, salată verde) şi o felie de pepene roşu.

ZIUA IV
Prânz: un castron de supă cremă de legume cu crutoane, 50 grame piept de pui fiert cu o felie de pâine prăjită şi o felie de pepene roşu.
Cină: doi cartofi natur cu permezan şi verdeaţă şi orice cantitate de pepene roşu.

ZIUA V
Prânz: 50 grame carne fiartă de vacă cu sote de ciuperci şi pepene roşu cât doreşti.
Cină: 50 grame brânză de vaci cu două felii de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu.

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu exista dieta! Lasa dietele!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!

| Overom a răspuns:

Buna, o cura nu se tine sub forma de a manca foarte putin si scazut in calorii ca apoi sa ti se faca rau pe strada, Dimineata incearca un iaurt cu fructe, orezul este bun pentru slabit, pieptul de pui fript, nu ti se va face rau iar corpul este bine hranit si tot odata vei slabi, si fa alergare dupa ce mananci iaurtul la un interval de 10 15 min. succes

| KINGUL a răspuns:

Dimineata - o omleta cu rosii si castraveti
La Cina - piept de pui la gratar sau fiert
la Pranz - mancare cu foarte putin ulei sau ciorba la fel, cu foarte putin ulei
ai voie doar 7 felii de paine la 3 zile
nu ai voie: banane, prune, inghetata
dimineata minim 30 minute alergare, bicicleta etc.
mananca cina pana in ora 7, dupa ora 7 ai voie doar fructe
trebuie sa bei foarte multa APA nu sucuri sau alte din astea dela magazin, iti poti face tu suc de mere, limonada etc.
Sper ti-am fost de ajutor. FUNDA?big grin
Scuze ca am inversat pranzu cu cina dar gresisem si eram nevoit