| GabrielaS13 a întrebat:

M-am spalat cu sapun cu sulf crezand ca e bun pentru cosuri fiindca asa am citit. Dar dupa vreo 2-3 saptamani mi-a aparut o roseata in zona gurii si pielea mi se crapa in zona ochilor. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| maria999 a răspuns:

Si eu folosesc sapun cu sulf pentru acnee insa nu am avut pana acum probleme cu el.Parerea mea ar fi sa nu il mai folosesti cateva zile si sa te duci la o farmacie sa intrebi ce ai putea sa faci.Este bine sa nu te tratezi dupa ureche. Sper sa nu mai ai probleme!

| danielaxyz a răspuns:

E mai bun sapunul Sebamed, e dermatologic si nu usuca deloc pielea, eu numai cu el ma spal si pielea mea e curata

| stlucian a răspuns:

Foloseste o crema hidratanta.
Ai cam exagerat cu sapunul.Il folosesc de doua ori pe zi(dimineata/seara) si n-am avut nici o problema.

P.S.:Sapunul cumparat din FARMACIE!
Poate ai pielea mai sensibila.
Multa sanatate thumbs up

| 1DeadMemories a răspuns:

Sa mergi la un dermatolog. Daca ti dai cu creme dupa ureche poti provoca mai mult rau.

| StamateAlina1987 a răspuns:

Iti recomand un sapun organic pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Uleiul din arbore de ceai este cunoscut si sub numele de "trusa de prim ajutor din sticla".
Uleiul de arbore de ceai este folosit pentru: excesul de sebum, tăieturi, răni, furunculi, arsuri (inclusiv solare), păduchi, psoriazis, impetigo, dermatita seboreică, infecţii ale unghiilor, mătreaţă, urticarie, zona zoster, dermatita de scutec la copii, înţepături de insecte, acnee, afte, calviţie, prurit anal, infecţii genitale, infecţii urinare şi genitale si multe altele.
Eu il folosesc pentru cosuri si pentru a mentine excesul de sebum in limite normal.
Dupa ce il folosesti odata o sa devina sapunul tau preferat.

| XoXoAlee a răspuns:

Foloseste o crema hidratanta. daca nu iti trece mergi la medic sau la farmacie