Nu te speria ca nu face toata lumea pojar si varicela ar rebui sa te bucuri inseamna caesti foarte sanatoasa crede-ma pe cuvant deoarece asa m-am speriat si eu (tot 12 ani am) si m-am dus la doctor si el mi-a zis(pentru asta vi uh la mine? 0 inseaman ca esti fff sanatoasa ar trebui sa fi mandra de uh)... sper ca te-am ajutat
Nu ați făcut pentru că... nu ați făcut! Bolile astea sunt o probabilitate în copilărie, nu o condiție. Puteți face mai târziu în viață sau deloc.
Poti face si la 20 de ani nu e cu varsta
dar cu cat ai la o varsta mai frageda cu atat mai bine
astept funda
Poate ai facut cand ereai mica si nu stii, daca nu ai facut sigur, atunci fereste-te ca este destul de grav daca ai face acum cand esti mare
Lucrurile asta se intampla doar 1 in viata...si nu e neaparat sa iti apara cand esti mic... poti avea pojar sau varicela la orice varsta
Stai linistita ca nu e nici o problema.Nici nu am avut nici macar o boala.Mama zice ca e de bine.Deci nu trebuie sa te ingrijorezi.
Pentru ca nuh ai intrat in contact cu el. ar fi bine sa stai langa cineva care are ca e greu sa il ai cand estiadult app cel mai super site cu creatzii! ft tare! http://cenacluljj.wordpress.com/poezii/
Stii cartea aia " Trei intr-o barca "... Citeste primele 5 -6 pagini si iti dai seama despre ce vorbesc.
udrescuf întreabă: